1:a advent :o)

 
DSC00991
 
Sitter här på datorn och följer hockeyn på Sewhockey. Vinner vi ikväll är vi klara för allettan Mycket glad Just nu står det 3-3. Får se ifall ställningen håller i sig medans jag skriver bloggen. Vi möter Skövde borta. Hur det än går firar vi ikväll!!! För tårtan är ju redan bakad Förvirrad
 
DSC00993
 
Idag har vi varit till stan och gått handlar en….. nästan skäms att säga det…. plastgran Ledsen Vi som alltid haft en redig gran men nu bor man i stan Cool (byn Tala inte om det för någon) och det är inte riktigt lika smidigt att hantera en levande gran. Fast Guuu va skönt det ska bli att slippa barr. Micke och Fredde tyckte det var okey medans Daniel rynkade på näsan Ler Vi köpte även en ny fönster prydnad. Vi gick ifrån traditionen med stjärna eller en sju armad stake.
 
DSC00984
 
En svart avlång pyramid med en massa småljus. Tyckte den gjorde sig bra i vardagsrumsfönstret. Här är en bild på samma fönster utifrån.
 
DSC00981
 
Ser nästan ut som en liten julgran. Vi köpte också smålampor till uterummet. Ska föreställa snöflingor. Jag har sett flera ha det och jag tycker det är dö mysigt!!
 
DSC00982
 
F*n, 4-3. Kom igen TAIF tänk på att vi bakat en tårta!!!!!! Nää, nu kan jag inte skriva mer. Fem minuter kvar, håll tummarna!!!
 
Ha en bra 1:a advent / Eva-Lena
 
Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s