Underbara fredag :o)

I kväll har vi varit på hockey. Taif mötte Kungälv hemma. Förra mötet (också fredagsmatch mot dem) gick inget vidare men det är glömt nu Mycket glad I kväll vann vi mot dem med 4-1. Gud så gott!!!

Första perioden var jämn. Kungälv gjorde det första målet och det gav inga bra vibbar. Perioden slutade 1-1. Andra perioden ägde Tingsryd Cool Vilket lir, speciellt utmärkte sig Robin Larsson. Slet och drog och gav sig inte. Han fick dessutom pris som matchens lirare och det med rätta. Det blev inte mer än ett mål till Tingsryd i andra perioden men ett skönt spel från samtliga spelare, tyckte jag.

I tredje perioden fick Johannes Jönsson jobba hårt i 15 minuter. Han tog många räddningar och täppte nog till några kritiska käftar. Han har kanske inte varit riktigt på topp de sista matcherna men det har inte resten av laget heller. Ett målvaktsspel syns så tydligt. Som utespelare kan du spela halvkasst en hel match men varit helt osynlig för publiken. Idag fick han i allafall visa vad han går för Blinkning Men som sagt hela laget jobbade bra. Rensade så gott de kunde och igen gjorde något större misstag. Det visar att Tingsryd även kan hålla en ledning och mer lägga sig på försvar är anfall. När det var fem minuter kvar av matchen började utvisningarna hagla över Kungälv. Tjurade nog ihop lite då det inte fick utdelning på sitt slit. Tingsryd fick spelade tre mot fem och gjorde 3-1 och 4-1.

Idag saknade jag verkligen kameran!!! Klacken drog iväg med ett människotåg runt hela hallen, sjungande och dansandes efter att vi gjort 4-1 målet. Rena sydländska sambaglädje Mycket glad Tåget förare var Lison, ni vet den TAIF:aren med pokerfejs. Fast ikväll hade han inget pokerfejs, glädjen sken igenom Blinkning

Ha en fortsatt skön fredag / Eva-Lena

Annonser
Det här inlägget postades i Hockeybloggar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Underbara fredag :o)

  1. CATWOMAN skriver:

    I loooooooooooooooooooove hockey… hihi…
    och så gillar jag dig också… hockeydamen som kan snickra…
    kram o sov gott fast det gör du nog redan nu…

  2. Lison skriver:

    Ja vilken underbar fredagskväll, den behövde jag verkligen. Synd att du glömde kameran hemma..hade vart kul att se bilder på tåget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s