Taif-Gislaved 3-2

 
Vi vann. Är jag nöjd?? Näää, definitivt INTE!! Vi höll på att tappa poäng mot dem. I sista minuten när de tog ut målvakten såg det inte bra ut . Vi lyckades inte ens punktera matchen med att sätta 4-2 i tom kassa!! Trots att vi var med pucken i deras zon. I bilen till matchen tippade vi vad det skulle bli. Daniel tippade 12-0, Gunnar 7-1 och jag 9-2. Inga omöjliga siffror med tanke på att vi slog dem med 12-2 sist. Undrar ifall killarna i laget tänkte likadant?? Tror nästan det!!
 
taif-gsk 001
taif-gsk 002
taif-gsk 003
taif-gsk 004
taif-gsk 005
taif-gsk 006
taif-gsk 007taif-gsk 008taif-gsk 009taif-gsk 010taif-gsk 011taif-gsk 012taif-gsk 013taif-gsk 014taif-gsk 015taif-gsk 017taif-gsk 018taif-gsk 019
 
Visst var deras målvakt duktig. Fast inte SÅ duktig. Hade han varit SÅ duktig så hade de INTE legat sist i serien. Nää, det var Taifarna som delvis gjorde honom bra. Problemet var att vi inte gjorde mål. Det började med att GSK tog ledningen med 0-2. De gjorde målen på två frilägen. Ett av dem i numerert underläge!! Backarna får ta på sig de målen, inte Jönsson. Första perioden slutade 1-2. I andra vände vi till 3-2 och i sista perioden gjordes inga mål alls.
 
Vi hade ett tjejgäng från Gislaved nedanför oss.
 
taif-gsk 021
 
De sjöng och dansade sig igenom hela tredje perioden. Trots att GSK låg under. Inte konstigt, det är ju en halv seger för dem, ju!!! Får väl ändå vara glad att vi fick tre poäng. Allt annat hade känt surt mot Gislaved!!
 
Blir lite besviken på tittarsiffran 771. Vet att jag förra säsongen skrev " Det var tryck i hallen trots den låga publik siffrar 1408." Det var dåligt en dålig siffra förra året. I år klassas det som en bra siffra. Minns premiär matchen mot KHK. Vi fick först inte biljetter för att det var fullsatt. Onsdagen innan släppte de biljetter, återbud mm. Vi lyckades tack och lov få tag på tre ståplatsbiljetter. VAR är alla dess nu??? TAIF, som alla andra klubbar behöver inkomsterna!! Även fast vi gästas av GSK så är 771 är uruselt!!!
 
Jag har kommit på att jag nog är lite för grabbig Förvirrad Vad har man gjort i helgen? Jo, snickrat på en bardisk och varit på hockey. På mässan, jag var på i veckan, blev gubbarna förundrade på mig för jag banda och plasta pallar som värsta karl. Det är visserligen inte konstigt för jag har jobbat på lager oxå. I går hade Gunnar och jag lite roligt. Gunnar fixade maten och jag rensade avloppet i badrummet Mycket glad Snacka om ombytta roller. Visst, jag är inte rädd för lite skit under naglarna men jag kan vara tjejig (damig) också. Jag har långa naglar och jag kan ha klänning och högklackat och föra mig som en dam*asg*
 
Önskar er en skön söndag / Grabbiga Eva-Lena
Annonser
Det här inlägget postades i Hockeybloggar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Taif-Gislaved 3-2

  1. Anne skriver:

    Haha jag vet att du kan vara en riktigt dam. Men att växa upp i 20 år med bara grabbar kan man bli annat än grabbig :))Vet du det var en massa hockey snack i helgen och då tror jag det handlade om Leksand och sen var det nog kanske något Växjö lag. Fanns ju en hel del smålänningar med och även skåningar. Men jag lyssnade ju inte ens med ett halvt öra, men vissa var så inne i det där med hockey så dom satt mitt i maten och ringde runt till folk för dom ville veta en massa resultat. det är nog en sjukdom det där med hockey, inte bara jag som är beroende person i familjen *ler*.JA du nu funderar jag verkligen på vad jag ska bli när jag blir stor. Men inom IOGT är det mycket som är ideellt och det kan man ju inte leva på, men jag kan finnas med där i alla fall och göra det jag kan/förmår och orkar. Sen har dom utbildningar som man kan gå på för att bli någonting inom detta och det kanske inte är helt fel. Tänk bara på vad jag skulle kunna göra här i Huddinge där det knappt finns någon alls stöd för dom som är på väg in i eller på väg ut ur en behandling. Jag hade defenitivt behövt något både före och efter :(Sköt om dig och krama dina grabbar från mig och hälsa Gunnar att han är jätte duktig på mail och jag tackar för svaret jag fick :))

  2. Anne skriver:

    Glömde att skriva att en människa kan inte vara på topp jämt och då måste det vara oerhört svårt för att helt lag att vara det :))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s