TTT AAA III FFF…..


T A I F Ler Taif slog Skövde men det satt långt inne. Kvällens sämsta man på isen var Safari förlåt Jafari. Han sabbade hela första perioden, tyckte jag. Det var inte många minuter lagen fick spela 5 mot 5. Tack och lov slutade perioden 1-0 till Tingsryd. Andra perioden slutade 1-1 Taif gjorde väl vad de skulle förutom mål. 1-1 höll sig ända till 15 minuter in i tredje. Då släppte det äntligen. 2-1, nedsläpp i mittzon, anfall och tjoff 3-1 Ler När det var en halv minut kvar av matchen kvitterade Skövde till 3-2. Resultatet jag tippat innan matchen. Skövde tog timeout och tog ut målvakten. Hua, mycket kan hända på en halv minut i hockey. Har lärt mig att inte ta ut någon seger i förskott. Men se det gick inte, utan pucken gglliiiiiiiider in i Skövdes mååååål. Matcehn slutade 4-2.

Vet ni, vi brukar sitta på samma platser varje match. Ibland lyckas vi inte med att få de platserna men för det mesta. Bredvid mig sitter ett ett gäng goa gubbar. Vi har blivit rediga kompisar. Jag brukar ju kommentera saker i matchen för Daniel som sitter till vänster om mig. Gubben jämte mig till höger tror nog att jag talar till honom för han brukar hålla med mig om det mesta jag säger Mycket glad Nu mer är jag en i gubbgänget. Jag har rätt roligt åt dem för de diskuterar lika mycket med mig som med varandra. Han som sitter närmast mig vände sig till mig vid varje utvisning och frågade.
-Såg du???
-Nää!!
-Inte jag heller!!!
Sista gången han frågade så sa jag.
-Nää, idag har jag nog missat de flesta utvisningarna.
Alla gubbarna tittade på mig och sa i kör
– Ja, jag med!!!

Skönt med en seger Mycket glad

Ha en goer onsdagskväll / Eva-Lena

Annonser
Det här inlägget postades i Hockeybloggar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till TTT AAA III FFF…..

  1. Anne skriver:

    Haha jag kan riktigt se dig där bredvid gubbarna och diskutera matchen som om det gällde livet. Alla på läktaren vet ju bäst och ser direkt när någon på plan gör fel och det domaren ser, det ser ni inte på läktaren :))Tack för senast vi kommer snart tillbaka.Kram från syrran som egentligen ska städa men jag ägnar mig åt helt andra grejer vid datorn 😦

  2. Anna skriver:

    Ja, som du vet hör inte jag och sport ihop. Det körde ihop sig direkt när jag läste SAFARI och sedan IS! Genast böjade jag fundera på hur isen kunde klara sig i värmen (på safarin…)
    Ja, du hör ju; hopplöst fall!
    KRAM!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s