Tingsryd-Kristianstad 5-1


Så har man varit på hockey igen. En mycket bra match. Borde jag kanske säga för att vi vann men det är inte riktigt sant. Ibland kan man spela dåligt och vinna ändå. Målen är inte alltid facit över matchen. Denna gång var de det. Spelar TAIF så här bra varje match så blir vi oslagbara. Denna kämparglöd är helt underbart att se. Kristianstad lyckades göra ett mål och det i powerplay 5 mot 3 i första perioden.

Andra perioden visade målststistiken klara siffror 9-2 över hur perioden tedde sig. Stackars KIK fick endast 2 skott på mål. TAIF fick många utvisningar mot sig under matchen men klarade det med bravur. Här kom den där glöden in som jag skrev innan Mycket glad Härligt!! Lundström var outstanding idag. Nästan så man undrade vad han gick på Blinkning En liten konstig Timeout tog Kristianstad ett par minuter in i andra perioden. Fattar inte riktigt vitsen med den. Den gjorde i allafall ingen nytta.

Den nya backen Harikkala spelade sin första match för Tingsryd och det kändes väl lite darrigt. Inte konstigt. Att komma in i ett lag tar sin tid. Man behöver lära känna sina lagspelare och lära sig förstå hur de tänker. Hitta sin plats i laget helt enkelt.

Mattias Person var på besök i Dackehallen. Längtade han tillbaka, tro?? Glad med tungan ute

Ha en skön söndag / Eva-Lena

Annonser
Det här inlägget postades i Hockeybloggar. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tingsryd-Kristianstad 5-1

 1. Jenny skriver:

  Men vad säger du moster, det är juh bilden på spindeln som lyfter upp hela sidan :)Grattis till vinsten, du får det nästan att låta roligt att gå på matcher :PDet är iaf kul att du är tillbaka nu i bloggvärlden, har saknat dina inlägg :DKramar/Jennyhttp://blogg.tigerhjarta.se

 2. CATWOMAN skriver:

  Jag hejar så klart på TAIF…
  alla andra lag är SKIIIIIIITdåliga… he he

 3. Anna skriver:

  Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva igen… :S

 4. Ninni skriver:

  Vad skoj när man har ett brinnande intresse för nåt i ert fall sporten!Önskar jag hade fått lite mer av sportgenen, men man håller på försöker sätta sig in mer och mer i simningen, men tiden den tiden….Ha en jättebra dag och kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s