I´m back on track :o)

Åhh, det var så länge sen. Är det någon som kan tala om hur jag gör?? Fast det är väl som att cykla, har man en gång lärt sig Blinkning

Men vet ni det har hänt så mycket så jag vet inte vad jag ska börja skriva om. Dessutom kan jag INTE skriva allt som hänt. Huset i skogen är i allafall överlämnat till danskarna. De är eld och lågor. Fick ett mail på måndagen efter att vi lämnade över på fredagen. Hon tackade för det fina skick som vi överlämnade huset i. Hon skrev att allt var såå fint städat och hon kunde direkt bara ställa in allt i köksskåpen. Hon hade aldrig upplevt något sådant. Super, som hon uttryckte detLer Kanske inte danskar är vana vid att man slutstädar innan man lämnar över ett hus. Skit samma, jag blev överlycklig att hon uppskattade mitt slit och verkligen såg det rena trots att huset var gammalt och slitet.

Vårt nya hus då??? Jo jag bara älskar det. Vi har inte riktigt kommit iordning här ännu eftersom det mesta av tiden gått åt till att städa och iordningställa vårt gamla. Sen har vi lite egna renoveringar att göra på huset. Källaren skall iordningställas. Det som Andie skulle göra är klart. Det vill säga Mickes och Freddes rum samt golvet i korridoren. Däremot är varken rörmokaren eller elektrikern klara ännu. Den nya pelletspannan är på plats och ger värme i elementen däremot är inte golvvärmen i källaren eller pelletsbrännaren påkopplad ännu. Väntar tydligen på material men det närmar sig.

Själva håller vi på att slipa trappan till källaren, spackla väggarna där nere samt iordningställa garderober till grabbarna. Det är jätte skoj att pilla med detta men det tar tid och det börjar bli påfrestande att ha kartonger och grejor över allt. Hittar inget heller. Vet att det finns någonstans men jag kommer inte ihåg vad jag packade ner sakerna i och inte var jag ställde det Förvirrad

Sen har det varit hockey premiär. En fullsatt Dackehall. Vi fick först inte tag på biljetter och Daniel var förtvivlad. Sen släppte de ett hundratal till försäljning onsdagen innan matchen. Det var enbart ett mobilnummer man kunde ringa. Från klockan 9.00 satt både jag, Gunnar och Daniel och ringde och ringde men det var bara upptaget. Till slut lyckades vi få tre ståplats biljetter och kunde pusta ut. Premiären blev inte lyckad, resultat mässigt. Vi losade med 5-2, fram till 2-2 såg det bra ut tyckte jag sen var det rena katastrofen. TAIF spelade rent ut sagt uruselt. Skrämmande att se, hoppas verkligen inte det är det bästa spel vi kan frambringa för då blir det ingen rolig säsong. Daniel var i allafall lycklig. Vi stod ju bland en massa TAIF supportrar och en kille överäckte en flagga till Daniel och bad honom ansvara för den och det gjorde han. Han viftade så axlarna värkte. Nu har han varit på Gröna brigadernas sida (TAIFs supporterklubbs sida) och frågat ifall de har en flagga att sälja. Så vi får väl se ifall han får tag på en (duger inte med mitt erbjudande att sy en) Får han tag på en så vet jag en kille som kommer att sitta på sittläktaren och vifta med flaggan när TAIF klacken skriker "Andra sidan är ni klara" Mycket glad Vanligtvis är det bara Daniel och jag som i första vändan skriker "jajamensanfattasbara" På söndag är det dags igen då vi möter Ulricehamn hemma.

Nä, nu ska jag ut och se vad ni alla har haft för er. Jag var ute igår och surfade runt lite men alla har ju uppdaterat fasligt mycket så det kommer ju ta evigheter att läsa igenom allt. Jag ska ju dessutom hinna slipa, spackla och måla lite också Ler

Ha en skön fredagskväll allihop/ Eva-Lena

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till I´m back on track :o)

 1. Anna skriver:

  Oj vad roligt det låter! Fast jag vet ju att det är slitigt också, men försök ta det lugnt ibland. Tids nog blir allt färdigt och uppackat.
  Stor kram till dig och familjen!

 2. Marie skriver:

  Oh vad jag är glad över att se dig här igen! Har saknat dig väldigt mycket!!! Låter nästan som vi håller på med samma renoveringsjobb du och jag… Gott att ha dig tillbaka kära vän!
   
  Kram på dig och hälsa familjen!
  Marie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s