Trött på väntan


Jag vill ha allt färdigt så att vi kan gå vidare. Nu undrar ni kanske vad jag väntar på? Jo att få loss handpenningen så att vi kan skriva på för det nya huset. Vi får vara glada att Andie inte tröttnar och säljer till någon annan Ledsen Nä, det gör han nog inte. Han vet ju att det inte hänger på oss men klumpen i magen vill inte riktigt släppa. Danskarna har betalt in handpenningen men den är låst tills dess att de godkänt besiktningen. Besiktningen utfördes förra onsdagen, som jag nog berättat. Allt var jätte bra. De skulle bara få underlaget, läsa igenom det och godkänna köpet. SKA det behöva ta så jäkla lång tid??? I går talade jag med mäklaren i telefon och frågade ifall han hört något vilket han inte gjort. Jag bad honom då att kontakta dem och höra med dem. Senare på kvällen mailade jag honom mitt kontonumret och sa att vi gärna såg ett avslut denna vecka så att vi kan sluta avtal med säljaren av vårt nya hus. I dag ringde han mig på jobbet och sa att han inte fått tag på dem. -Så det är inte jag som är orsaken nu, sa han. Jag har lämnat meddelande om att de ska höra av sig till mig.

I dag var vi i huset ock kikade runt. Åhh, vad jag längtar. Det blir bara finare och finare. Vi mätte lite för att se ifall vi får plats med bokhyllorna i källar korridoren. Vi har nämligen en MASSA bokhyllor till brädden fyllda med böcker och jag kan inte placera dem någonstans. Hade jag fått bestämma så hade vi sålt alla utom de allra käraste men se då gick min make i taket. Jag lät honom få sin vilja igenom (kan ju inte alltid få som jag vill :o) Han har ändå fått försaka mycket i mitt röjiver men han fick lov att hitta plats till dem. Han har nog hittat det Mycket glad

Nu hoppas jag att danskarna lämnar ett godkännande i morgon så att vi kan ringa Andie och stämma träff och skriva papper och betala handpenningen.

Ha en bra kväll / Eva-Lena

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Trött på väntan

 1. CATWOMAN skriver:

  Det förstår jag väl att du blir otålig … hoppas de betalar in pengarna genast… 
  annars får ni säga att det dykt upp …
   
  En ½ Fet  1/1RIK… DOLLARMILJONÄR från STATERNA som är beredd att ge det dubbla…
  säg att han kom på en VattenSkoter över Atlanten…
  garanterar att du får pengarna  på ditt konto inom 10 sekunder…
  hm… nog borde det väl funka…
   
  Jag längtar till BILDERNA…. åh vad roligt … jag gläds med er..och så förunderligt det är det här…
  jag kommer på mig att tänka på dig och undra hur det går med nya huset….
  den här världen är inte vad jag trodde..
  … den är bättre… sen har jag haft tur som stötte på dig… me like kramen damen jag håller tummarna!

 2. Marie skriver:

  Ja du att bara gå och vänta… Själv väntar jag på åskan som dundrar i pereferin… Inget kul alls! Jag som behöver sova inatt ska på utbildning imorgon… *gäsp*
   
  Marie

 3. Mia skriver:

  Det är inge roligt att gå och vänta, vänta och så vänta lite till……Hoppas att det löser sig nu så ni kan flytta in i det nya huset och man få se lite  bilder och få läsa hur ni boar in er . Hur har Fredrik med sin fot? Har han det långtråkigt eller har han att göra istället för att ligga eller sitta rakt upp och ner? Skickar en stor kryapådig kram till honom. Marie , du kan skicka åskan hit istället, det är så kvalmigt här hos oss så man vet varken ut eller in , fram eller bak snart. Trevlig helg till er alla. Kram / Mia och Stephan vinkar ifrån vardagsrummet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s