Dunder förkyld!!

Kände i går att jag började få ont i halsen. Har knappt sovit en blund i natt. Hostar slem och mås piss. F*n, jag har definitivt inte tid att bli sjuk. Idag ska vi ju städa ur resten av vedboden. Under veckan så är det mycket som behöver fixas och donas både på jobbet och hemma. Torsdag eftermiddag går jag på semester och resan är bokad. Bokade en resa till Tunisien för mig och Gunnar. Har visserligen inte fått någon bekräftelse ännu så det är inte 100% att det blir den resan. Men blir det det så far vi iväg på midsommar aftonen. Sen är vi iväg en vecka. Mitt i allt detta så har vi ett hus ute på försäljning. Shit, får lite panik inte kan jag bli sjuk i allt detta.

Vårt hus är nu utlagt på hemnet.se. Mäklaren hade lagt ut det under fritidshus. Känns lite avigt för vi ser det ju inte som en sommarstuga. Fast klart det kanske bara är vi som kan tänka oss bo så här permanent Förvirrad

Nu vaknade Daniel.
-Är du klar där snart? Var första han frågade innan han ens sa god morgon. Hans morgonrutin är nämligen att sitta vid min dator samtidigt som han äter frukost och kollar på TV. Och så säger man att en karl inte kan göra två saker samtidigt. Han måste ha ett kvinnligt drag Mycket glad

Ha en skön söndag / Eva-Lena

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dunder förkyld!!

  1. Ninni skriver:

    hahaha ja han måste ha en kvinnlig sida också han din Daniel ;-)Men jag håller med honom då,d etär så skönt att sitta och äta frukosten vid datorn och bara vara i tystnaden och lugnet innan resten av huset vaknar.Hoppas ni får er resa och den blir bra, ni behöver kanske den avkopplingen nu!!Krya på dig, är också förkyld och helt slut i luvan just nu… så vi får ta varann i hand!

  2. Marie skriver:

    Nä så trist att bli sjuk just nu – fast i och för sig är det väl lika trist när det än inträffar!? Krya på dig! För det läser ju jag det att du inte har tid att bli sjuk just nu… 😉 Skickar över en vitaminkick!
     
    Kram Marie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s