Ont i armar, nacke, rygg, vader….


………. finns nog inte en del på min kropp som inte värker. Varje dag när jag kommit hem från jobbet så har jag käkat och sen ner till garage parkeringen. Hackat, dragit och slängt grästovorna i skottkärran. Vet ni under allt gräs så fanns det grus. Precis vad jag trodde Mycket glad Visst blir det fint när det så småning om blir klart. Idag gav jag mig på ute rummet. Damsög mattan, gräs och grus så det riktigt rasslade i dammsugaren. Dammsög och torkade väggarna från allt spindelnät som bildats. Så nu kryper det säkert i dammsugaren oxå, alla hann nog inte springa och gömma sig Ler Efter det gick jag ner till parkeringen och drog lite. Nu känner jag att jag inte orkar göra ett handtag till.

Det är liksom på sista spurten nu. På tisdag kommer mäklaren för att värdera huset, spännande!! På måndag ska vi kika på ett hus och den 3 juni på ett annat. Det är två likvärdiga hus. Gula tegelkåkar. Det ena, som vi besöker på måndag, är över 100.000 billigare men det är mer att göra med det. Det andra huset är bara för fint. Jag vill ha det!!! Helt underbar inglasad veranda. Pensionärskuvös har jag hört att de inglasade verandorna benämns, men jag gillar dem. Tomten var vackert utsmyckad med bla. en liten damm. Ja, vi får se vad det blir Blinkning

Känns som att det är en massa kvar att göra till på tisdag men till helgen SKA grabbarna vara hemma och hjälpa till. Städning av vedbod, garage och givetvis inne i huset. Några trasiga fönster skall bytas ut och den där förbenade parkeringen vid garaget skall bli färdig.

Nu ska jag lägga mig raklång i soffan och vila min stackars slitna kropp Ler

Ha en goo kväll / Eva-Lena

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ont i armar, nacke, rygg, vader….

 1. Susz skriver:

  Ååå..du aktiva kvinna- sikka muskler du kommer att få! Låter såå myzigt med inglasad veranda och damm..Inte sjutton är sådana verandor pensionärskuvöser inte..mitt drömhus är i gammal stil med just inglasat..en alldeles speciell känsla..åsså kan man njuta av att sitta "till hälften ute lite till"..fast kulan kommer ju..häärligt! Håller tummen att du får det bässta!
  kramen/ Susz

 2. Marie skriver:

  Jobba, jobba – ingen rast och ingen vila! Hoppas du blir klar tills på tisdag – fast det är klart du blir! 😉 Spännande!!! Håller tummarna på att du får just det huset du mest av allt vill ha!
   
  Vila ut nu! Nya tag imorgon… 😉

 3. anette skriver:

  vilket slit det är att sälja sitt hus…tror jag bor kvar ett tag!!!
   

 4. Ninni skriver:

  HEJ ! Ja full fart… hoppas ni får klart med allt ni vill ha klart…Lycka till att hitta ert drömhus också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s