Vänskap

Har haft lite funderingar kring vänskap. Riktigt vänskap är att lägga sina ego åt sidan och stötta sin vän. Har i ett särskilt fall hamnat i ett dilemma. En vän vill en sak med sitt liv som kommer att påverka min vardag. Han vill satsa på något som ligger honom varmt om hjärtat. Blir det som han önskar så kommer vi inte att träffas så ofta. Vilket jag tycker är jätte synd för jag kommer att sakna honom. MEN det är något han vill och som vän beslutade jag att till 100 % ska stötta honom istället för att försöka få honom på andra tankar. Jag kan idag inte berätta vad det handlar om men den dag då detta sker så kommer jag att berätta vad jag menarBlinkning

Just nu är det hockey på TV. Sudden väntar. Vinner HV är de svenska mästare. Vinner Linköping så blir det ytterligare en match i Jönköping. Jag hoppas HV förlorar och vinner nästa match hemma. Då får vi ju chansen att se en match till Mycket glad

Skönt med fredag!! Det är något speciellt med fredagar. Har alltid gillat fredagar man har hela helgen framför sig. I helgen blir det mer målning här hemma. allt vitt på huset (utvändigt) skall målas. Farstukvisten målade jag förra helgen så nu ser man verkligen skillnaden. Ja, jag säger det, vi kommer väl inte vilja flytta när vi nu gör allt det som borde ha gjorts för länge sen. Kommer ju att bli sååå fint. Tänk vad lite färg kan göra. Förresten undrar hur det går för CW gulfulpanel Mycket glad Måste nog kika in till henne och se ifall det hänt något på den fronten.

Förresten är det lite spökigt på spacet. Får inte uppdateringar som jag borde. Trist när det inte funkar. Nää, nu ska jag hinna ta ett bloss innan hockeyn drar igång igen.

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll / Eva-Lena

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Vänskap

 1. Eva-Lena skriver:

  Ja jag håller med dig, visst är det något speciellt med Fredagar. Man har hela helgen framför sig, gott.
  Önskar dig en fin helg // Kramiz!!

 2. Sayya skriver:

  Jag har målat om mitt sovrum själv…det blev jättefint, fast kanske inte så proffsigt. Ja, lite målarfärg kan göra jättemycket.
  Ha en jättetrevlig helg du också.

 3. Marie skriver:

  Hej vännen!
  Läste dina första rader, svalde – det känns nästan läskigt för precis så har jag funderat över sonen som har fått för sig att söka in på ett gymnasium långt uppe i norr. Blir det så kommer jag givetvis att stötta honom helhjärtat än om det blir stor saknad i mammahjärtat!!!
   
  Sonen ska iväg på assistentkurs med scouterna i helgen och vi har precis snört ihop stora ryggsäcken och packningen är klar – vädret ser ju lovande ut och det känns bra för de ska vara ute precis hela tiden – sova i vindskydd… Hu vad kallt!!!
   
  Ha det gott!
  Kram Marie

 4. anette skriver:

  det är en svår konst att inte bry sig ett dugg om sig själv utan bara stötta…men det är ju precis så man måste göra om man bryr sig om den andra på riktigt
  ha en skön helg

 5. CATWOMAN skriver:

  Ja det är äkta vänskap…. att man sätter deras välmående framför sin egen egoism… jag tycker du gör helt rätt som stöttar din vän utan att lägga skuldkänslor för att man kommer att sakna den personen.
  Det är svårt många ggr… men när min son skulle flytta till Gislaved då han spelade hockey där så var han väl ca 19 år tror jag och jag tyckte det var så långt….
   
  Då var det en person som sa till mig …. Du ska uppmuntra att de vill göra saker coh inte hålla dom tillbaka för din egen skull…
  Det rådet har jag följt och jag är så GLAd att ngn sa det till mig…. annars kan man lätt binda dem vid sig själva för ens egen skull… jag kan ångra lite själv att jag inte gjorde mer innan jag så att säga band upp mig.. he he…
   
  Nu säger jag ALDRIG ngt som kan få mina söner att tveka utan jag säger du ska göra som din inre känsla säger… det är bara att komma hem om det inte blir som du tänkt dig….. men visst saknar jag dom ibland och visst ororar jag mig…. men jag behåller det för mig själv…
   
  Jo du den där gulfurun… Mannen  är där och målar just nu… jag är hemma med hunden och katten… til vecka åker vovven hem och då blir jag ner fri att åka till stugan själv och inspektera… jag lovar det kommer bilder när det är klart….
  Mannen hatar att måla… men han gör det ändå… fattas bara…. det är mkt jag hatar att göra hemma också men jag gör det ändå … he he… lyckis dig som kan måla själv… förr gjorde jag det för jag gillar sånt jobb men kan tyvärr inte numera….
  Igår kom jag inte in på ngn sida nästan… msn är så underligt… och vet du ibland får inte jag heller uppdateringar så det är nog vanligare än man tror…. sen kn jag inte kommentera på vissa sidor det låser sig emellanåt.
  HEJA HV…. och HEJA EVA-LENA…. jag gillar dig vet du… kramen damen

 6. Susz skriver:

  Det där är ÄKTA vänskap!!! Att stötta en människa till hundra procent fast man inte vinner något på det själv!!! Finns ett vackert ord för en sådan handling: ALTURISM…En eloge sköna böna!!!I like that!

 7. Anna skriver:

  Verkar vara fler som har krångel med sina "space"…
  Jag tycker att du gör helt rätt som stöttar din vän!! Det är såna vänner alla vill ha!
  Visst är det skönt med fredagar, i alla fall om man är ledig på lördagen vilket jag inte var idag, men jag slutade klockan två så jag hann sitta i solen en stund när jag kom hem. Och nu smälter det som bara den! Altanen är snart snöfri tror jag.
  Jag är också målarsugen! Det blir jag alltid på våren. Istället för kär kanske… 😉
  Ha en bra lördagkväll! Kram!

 8. CATWOMAN skriver:

  MÅSTE GRATULERA TILL SEGERN…. DET BLEV SOM JAG TRODDE… HV HV HV…. YES GULDET GER EN SKÖN KÄNSLA INOM ER … ELLER HUR… "SKITMODO" FÅR TRÄNA VIDARE HE HE…. ja tänk vad det är föränderligt inom sporten… ena dagen är man BRA och nästa är man USEL….. kanske därför jag inte blev en idrottskvinna ..skulle inte klara av att bli sågad och sen hyllad huller om buller…. för du vet jag tycker så synd om dom när de blir nerskrivna i tidningen…..då får spelarna veta hur dåliga de är och säkert har d egjort vad de kunnat för tillfället… ingen kan vara på topp jämt…..
  Min Man brukar säga …. – Du fårstår inte det där….de ´e´bara så…. och jag instämmer jag fattar inte riktigt det där med sport… men jag tror faktiskt att det är lite vajsing med mig för alla andra gillar det… nåväl jag gillar en dramathriller…. fast inte på is… ha ha kram kära smålandsdam och måla på… visst skulle du det idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s