I morgon är det fredag………..


…….. vart blev denna vecka av? Märker att jag inte har så mycket ork och tid till att blogga. För att hålla tyst på Daniel, som tycker att jag åtminstonde ska uppdatera varannan dag, så får jag försöka mig på det Mycket glad Undrar bara lite vad jag ska skriva om. Allvarligt?, lättsamt? eller underhållande? Tycka?, tänka? eller känna.

Jag tror att jag ska tycka lite först.
Alla har väl någon gång stött på människor som gör sig lustiga på andras bekostnad? Ni vet, fäller en personlig kommentar om en person inför ett större sällskap. Alla fnissar förläget så även den drabbade. Egentligen ingen som tycker det är vidare lustigt. Människor som hugger på andra för att dölja sitt eget dåliga självförtroende. Ingen säger emot för att inte själva bli utsatta. Känns det igen?? Man tror att det bara finns bland barn men icke sa nicke. Själv brukar jag INTE skratt med. För jösse namn, man ser ju att ingen tycker det är roligt. Visserligen brukar jag inte säga något. Det är mest i omtanke för den drabbade. Det blir ofta fel, för det som sägs är ju ofta delvis sant. Vilket den drabbade vet om men kan inte göra något åt det. Alla har vi våra olater men det är ju inte något man vill ska basumeras ut. Jag vet inte hur jag ska förklara. Jo, säg att du har gylfen öppen på ett viktigt möte. Istället för att någon lite fint gör en uppmärksam på det. Så säger den "rolige" -Men Harry hade du bråttom imorses när du drog ut den ur frugan så du glömde stänga gylfen, eller?? Sen skrattar de så gott åt sina lustigheter. Eller att på en middagsbjudning säga till sin något kraftiga "kompis" -Fan du ser ut som en julagris bara äpplet som saknas.
Du kanske ska akta dig för att ta mer nu. De säger det högt och ljudligt och avslutar med ett bullrigt skratt.(visst personen är väldigt kraftig) Eller -Du ser ut som en liten bibliotikarie i din nya frilla. (Visst personens frisyr ser lite tråkig ut) Det är just det jag menar. Ligger viss saning i skämtet men varför säga det rakt ut. Jag menar inte att man ska ljuga och säga att frisyren är fin men man kan ju bara låta bli att nämna ämnet.Jag tycker riktigt illa om dessa människor!!!! Fattar det inte att det sårar?? Den drabbade skrattar med men tro för den skull inte att han/hon tycker att det är roligt.

Och nu till lite tänka.
Varför gör man så egentligen? Jag tror att man innerst inne har dåligt självförtroende. Man måste klanka på andra för att dölja sina egna brister. Jag har aldrig hört dessa personer skämta om sina egna fel och brister. Alltså, ingen är perfekt (förrutom jag Ler) Även fast man vet om det så behöver man ju inte få det slängt i ansiktet. Ja, jag vet inte, det är bara min teori varför de är så "skämtsamt" elaka.

Sist men inte minst känna.
Ja, hur känns det? Pinsamt när man är med i samma sällskapet som lustigkurren. Att bli utsatt? Säkert inte speciellt roligt!! Vet bara hur jag känner det när någon tar upp tex, om jag verkligen äter ordentlig. Även fast det kommer i all välmening så blir det bara en påminnelse på att man är en liten benget. Ha, ha, nu drev jag med mig själv. Benget, ja det är jag Mycket glad Att driva med sig själv är en helt annan sak.

Ha en trevlig kväll / Eva-Lena

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till I morgon är det fredag………..

 1. Ninni skriver:

  Tänkvärt!!!

 2. CATWOMAN skriver:

  INSTÄMMER HELT I DIN TEORI…. så e´de´…. och de där "elaka" personerna  tål inte att man behandlar dem på samma sätt… då blir de tvärsura…. de roar sig hellre på andras bekostnad…..
  Vet du ..hm.. jag tror att nästa gång jag är med om ngt sådant ska jag säga till att jag tycker de är otrevliga…
  JA… det ska jag…. man kan säga det på mång olika sätt… jag ska välja ett underfundigt sätt… Man kan ju bra fråga..-Tycker du det är roligt att säga så….då svarar de JA…. sen säger jag..Nej det tycker inte jag… hi hi… vad kul att se hur de reagerar…. yes yes yes… jag läääängtar nästan… hi hi…
  Kram på dig i mr e´de´fredag… så är du ledig ett par dgr…. de är väl bra.
  kramen damen

 3. Anna skriver:

  Det där var så klokt skrivet! Och så långt att det räcker för fleeeera dagar!!
  Och du, tack för din roliga kommentar igår! Du är såå välkommen på mitt jobb! 🙂
  God natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s