Nu har den kommit….

 
…..kallelsen till operationen. Snacka om "déjà vu". Spelat kan börja!! Operationsdag 29 April exakt på dagen 2 månader efter första försöket då allt gick åt h*lvete!!
CIMG2435
Visst, jag har ju väntat på den, vetat om att den skall komma, men ändå var det som ett knytnävslag i magen. En sak som är annorlunda från förra gången är läkaren. När jag i förra veckan var på undersökningen sa jag till min läkare att jag hade en önskan. Jag ville inte att hon skulle utföra ingreppet. Det kändes svårt att säga det rakt upp i ansiktet på henne men hon hade full förståelse. Denna gång kommer de dessutom vara två läkare som utför operationen. "Second opinion" kanske, för det är ju bara en av dem som kan hålla i instrumentet.
 
Tar det aldrig slut!!! Jag behöver verkligen något positivt i mitt liv NU. Kommer att tänka på Annas blogg, om man är nöjd med sig själv. Känns som jag ljög i hennes blogg. Just nu känner jag mig inte nöjd med mig själv. Jag talar inte om utseende utan hur jag är. Just nu känner jag inte igen mig själv. Jag gillar inte den jag blivit. Har alltid varit en positiv person, nära till skratt och stutsat fram i tillvaron. Vad har jag blivit. Negativ, nära till tårar och hängande axlar. Känns som jag är arg och ledsen oftare än jag är glad. OCH DET ÄR INTE JAG!!!!
 
/ Eva-Lena
Ps. Tack Marie för dina mail, de får mig att dra på smilbanden.
 
 

Annonser
Det här inlägget postades i Sjukdom & annat elände. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Nu har den kommit….

 1. anette skriver:

  tror minsann att vi är två om att behöva en STOR kram…..så jag skickar en åt ditt håll

 2. CATWOMAN skriver:

  jag tycker inte alls att det är konstigt att du inte riktigt känner igen dig själv….
  efter det du varit med om blir man omtumlad och rädd så klart…
  vem kunde tro att det skulle gå så snett..
  men jag måste berömma dig som sa precis som du kände till doktorn….
  duktigt… och ja föratår att det kändes lite svårt men du gjorde rätt
  Tänk så här att de är till för att hjälpa dig ….  och då har du all rätt att få det du vill ha….
  förståelse och bästa behandling… det kommer du att få nu…
  Ingen vill göra samma tabbe igen och jag ska tänka på dig ….
  det kommer att kännas så skönt när det är avklarat…
  men skriv av dig du hur du känner… det påskyndar läkningen i såret som inte syns utanpå.
  Kramen damen hoppas det känns bättre i mrg…

 3. Mia skriver:

  Med tanke på det du har gått igenom , så är det helt mänskligt att reagera så som du gör, att känna så som du känner , mår så som du mår och utav egen erfarenhet så vet jag att det  går det över , det tar tid för kroppen är egendomlig av sig i läkningprocessen. Jag var tptalt frustrerad då jag försökte hantera sorgen fortare än att låta det ta den tid det tog . Vännen, jag tänker på dig och hoppas att detta är nån liten tröst i det hela stora som du igenom. Många varma kramar // Mia

 4. Anna skriver:

  Jag tror att du blir ditt gamla jag igen bara du får det här överstökat. Det är väl inte så konstigt att det påverkat dig!
  Modigt att du vågade säga att du inte ville att samma läkare skulle operera. det hade jag aldrig gjort.
  God natt på dig!

 5. Pia skriver:

  Jag snabbkollade lite vad dom andra skrev och dom skrev det jag tänkte: Det är väl inte så konstigt att du är sån just nu. Det glada humöret kommer tillbaka sen! = )Det kommer gå bra den här gången, det tror jag på. Och du var modig som vågade säga så till doktorn, tur det inte var mesiga jag som satt där…Styrke- och nattiskramar till dig!

 6. Marie skriver:

  Vännen!
  Om mina "rolighetsmail" har fått dig att le så har de verkligen fyllt sitt syfte! Om lite larv och trams bara för en sekund kan få dig att le så är det absolut på rätt väg! Vilken dock kan vara både krokig och oförutsägbar med djupa dalar och höga toppar. Men en dag blir det lättare, kanske inte imorgon eller ens i denna veckan, kanske inte heller denna månaden, ja det kan ta flera år… Men en dag kommer nästan den gamla vanliga Eva-Lena vandra på den lite lättsammare vägen igen! Tro mig jag har själv gått på samma väg, det har tagit mig 4 år att börja bli nyfiken på vad som väntar bak nästa krök… Positivt nyfiken – kanske väntar där en ny spännande utmaning??? Förut väntade där endast mer tråkigt elände!!!
   
  Självklart har jag också förändrats men jag börjar mer och mer känna igen mig själv! Tiden läker alla sår heter det… Den läker kanske inte alla sår men den hjälper i alla fall till så att såren inte är vidöppna längre! Och sakta men säkert läker de ihop till ärr som även de sakta men säkert bleknar bort.
   
  Livet slår hårt mot oss ibland – men ta vara på glädjeämnena och försök att inte fokusera så mycket på vad du själv tycker att du blivit! Trauman i livet gör oss sårbara och vi märker hur saker förändras utan att vi tycker oss kunna förändra – men det kan vi genom att vara öppna i sinnet och inte låsa fast oss vid det som har varit.
   
  Usch det är så svårt att "förklara" så det inte låter som världens flummigaste Marie… 😉 Det är jag inte! Lovar!!! Men jag har upplevt ett trauma som jag aldrig någonsin trodde jag skulle orka komma tillbaka efter – det har tagit mig 4 år för att komma dit jag är idag. Lite av denna resa har du ju läst om i min blogg… Jag är inte i hamn ännu men det kommer, det är jag helt övertygad om idag. Men för bara 6 månader sedan trodde jag inte det!
   
  Var rädd om dig! Du ska se det går bra och att den gamla vanliga Lena-Lena snart är här tillbaka igen!
  Kram Marie
   
   
   
   
   
   

 7. Ninni skriver:

  Vad bra, hoppas den kommande op:n går bra då!Önskar min kallelse också damp ner i lådan snart.Ha det gott!

 8. Susz skriver:

  Du visar ju att du äär människa..Det är då sannerligen något att vara nöjd för..ja stolt rentav!!!
  Tillåt dig att känna det du känner..efter regn kommer solsken…allt har ju  sin tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s