Hej där ute!!

Vet ni vad jag kommit fram till? Nä, det kan ni ju inte veta. Jo, jag har ju lite svårt att få tiden att gå. Så länge jag fortfarande har ont så tar jag det lungt men jag är rädd för att ju bättre jag mår ju mer kommer jag att göra. Jag måste ge min kropp tid att läka ordentligt så att jag inte sabbar något. Bara för att utsidan läker så vet jag ju att det är känsligt i kroppen också. Jag är rädd för att jag kommer att ånga på i 110 så snart smärtan är borta.

Ni kommer därför höra av mig mycket framöver på bloggen Mycket glad För har jag uppdateringar på bloggen som ett måste, så ger jag kanske f*n i att göra de tunga sakerna. Jag känner att lite av min "finska sisu" börjar komma smygande tillbaka. Lipsillen ska väck Ler Fast jag kan inte lova att jag inte halkar ner i hålet allt emellan åt men jag lovar att jag ska kravla mig upp.

Ha det / Eva-Lena

Annonser
Det här inlägget postades i Sjukdom & annat elände. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Hej där ute!!

 1. Anne skriver:

  Ibland kanske vi har lite för mycket "finskt sisu" i oss så kom ihåg ta det lugnt "ta en toy". Ta fram dina gamla böcker och njut i soffan med trevlig lässtund *ler* och glöm för all del inte att köra med familjen (dom är till för det)Ha en bra kväll, ser framemot att få massor av kloka tankar att läsa här i den blogg :)Kramar om dig

 2. Marie skriver:

  Blogga på du! Vi finns ju här och läser och delar dina tankar! Men för vad du gör så ta det lugnt, i alla fall kroppsligen! Glöm inte bort att jag hotade med blåslampan annars… Deppig är helt ok att vara, konsigt vore annars! Livet går upp och livet går ner…
   
  Go kväll!
  Marie

 3. Johanna skriver:

  Brukar kika in till dig ibland (kul att läsa något annat än inredningsbloggar ibland 🙂 Blev alldeles förskräckt när jag läste vad du råkat ut för. Det låter verkligen hemskt…..Skönt att höra att du är lite piggare idag! Jag hoppas att du får någon form av ersättning för allt lidande, och den där läkaren borde få avsked på grått papper….
   
  Krya på dig!
  Kram från Lisons syrra Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s