Självömkan!!

 
Denna blogg kommer att drypa av självömkan. Så orkar ni inte, byt sida NU Blinkning
 
I dag har varit den första dagen ensam hemma. Igår hade jag både Daniel och Fredrik som sällskap. Ja, jo, djuren har jag haft som sällskap men de ger mig inga svar men Tilda är bra på att slicka i sig tårarna. Jag är klar i knoppen och tänker alldeles för mycket. Det är kroppen som begränsar mig. Det är ett helt företag att bara ta sig till toan. Är så rastlös det riktigt kryper i mig. Solen skiner ute, helt underbart väder, men det gör mig nästan mer deprimerad.
 
Denna smärta klarar jag inte av. Jo, alltså den är inte olidlig så, alvedonen dämpar den också. Det är anledningen till smärtan jag inte riktigt kan hantera. Säg att jag gjort en tarm operation för att jag haft besvär. Den smärtan hade varit lättare att bära. MEN JAG VAR FRISK I FREDAGS!!!! Jag kommer att dras med ärr resten av livet pga ett kirurgiskt misstag (och då menar jag bokstavligt) Det känns för dj*vligt. Jag tror heller inte att jag klarar av att ut de där d*vla polyperna. Jag börjar gråta bara jag tänker på det. Jag börjad snart tro att någon av sprutorna jag fick på sjukhuset innehöll hormoner för jag känner att jag inte riktigt hanterar mina känslor. Jag har inte tidigare varit sjukhus rädd. Jag har haft ganska höga tankar om svensk sjuvård. Nu känner jag en fasa, tänk om någon av mina nära och kära ska opereras av någon orsak. Jag kommer att dö av oro.
 
Jag är ändå glad att detta inträffade mig. Alltså jag menar, tänk om något av mina barn hade felbehandlats. Åhh, jag hade rivit upp himmel och jord och min smärta hade varit 10 gånger värre. Hmmm, nu tjurar jag igen. F*n jag hoppas att det är alla mediciner som gör mig så här blödig.
 
Nu har jag fått ur mig lite. Nu öppnar jag dajmpåsen och vräker i mig då blir jag nog att må bättre Blinkning
 
Ha det bra / Eva-Lena

Annonser
Det här inlägget postades i Sjukdom & annat elände. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Självömkan!!

 1. Anna skriver:

  Jag förstår dig till 110% och jag har hört att man kan bli nedstämd av narkos så det blir säkert bättre om ett par dagar. Själv vill jag aldrig vakna när jag varit sövd utan önskar att jag ska få fortsätta sova för alltid… inte så bra, men det går över. Fast jag ska inte ge några hurtiga tillfrisknadstips för det vil du ändå inte höra. Istället; TYCK ORDENTLIGT SYND OM DIG SJÄLV tills det har gått över! Och hoppas att du har stöd av din familj.
  KARM!

 2. Mia skriver:

  Ut med allt som du bär inombords…sen om det kommer i bokstäver eller vad som helst , men det lättar en stund iallafall. Att reagera så som du gör är helt mänskligt och normalt med tanke på vad du har fått gå igenom. Visst , sen så blir det stärkt av medicinen också ( om du nu får nått annat än alvedon) . Du finns i mina tankar . Kram Mia

 3. Marie skriver:

  Du får lov att vara ledsen och nedstämd! Konstigt vore annat efter en sådan traumatisk och chockartad upplevelse! Kan du inte försöka att ha någon hos dig??? Om det inte fungerar hela dagen så i alla fall halva. Men för vad du gör så tryck inte ner dina känslor inom dig – låt de komma ut! Allt!!! Glöm inte bort vad som drabbade mig när jag tryckte ner en massa obehagliga tankar och känslor… Gråt, skäll, var förbannad och skratta till slut befriande! Gör precis det som du känner för!
   
  Man känner sig lite som ett ufo när man är kritiskt mot sjukvård och mediciner… För de som inte upplevt det man själv har kan inte sätta sig in i hur det är… Men försök att inte tänka för mycket på OM just nu- det kan du göra senare! Just nu behöver du din kraft till att bli ok igen!
   
  Go for it Eva-Lena!
   
  Nu ska jag klicka på knappen där det står "Tilföj" antar att det innebär att min kommentar publiceras på din sida!? På den andra knappen står det "Annuller" vilket jag antar betyder annulera… Tur man är halvdansk! 😉
   

 4. Marie skriver:

  Upptäckte just i min dansspråkiga blogg att humorn har du kvar i alla fall… 😉 Det är ett gott tecken vännen! Våga inget annat för då kommer jag och jagar dig med blåslampan!!!
   
  Marie den förskräckliga

 5. CATWOMAN skriver:

  Helt naturligt att du känner dig ARG och BITTER…..
  gråt du och var förbenad… skriv precis som du känner….
  inte konstigt om du blivit lite chockad över allt….
   
  Vet du jag tycker det ska vara obligatoriskt att prata med ngn om saken om man råkar ut för sånt här… typ kurtor eller annat… ta upp det med doktorn. Annars kanske du aldrig törs op dig igen även om det skulle behövas… bättre att reda ut allt.
  Kram kram……

 6. Ninni skriver:

  Självklart ska du skriva av dig, prata med den du kan prata med, fundera, gråta och precis det du känner för. Det är en naturlig reaktion och det behöver få komma ut!Åh om man kunde ta bort smärtan åtminstone… säger bara att Krya på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s